پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

پاسخ عادل الجبیر درباره وجود کانال ارتباطی مخفیانه با ایران

«عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، بار دیگر ادعا‌های قبلی کشورش علیه جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 19
کد خبر: ۳۶۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر مشاور در امور خارجه سعودی ضمن تکرار ادعای لزوم تغییر رفتار تهران، مدعی شد که ریاض از تصمیم ملت فلسطین در قبال معامله قرن حمایت خواهد کرد.

 

«عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، بار دیگر ادعا‌های قبلی کشورش علیه جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرد.

 

شبکه خبری «العربیه» به نقل از الجبیر گزارش داد که «کانال‌های ارتباطی مخفیانه‌ای با ایران نداریم. موضع ما در قبال ایران مشخص است و به صورت علنی، آن را اعلام می‌کنیم».

 

وی ضمن نادیده گرفتن جنایات سعودی علیه مردم یمن که ناقض حقوق بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل است، گفت: «از ایران می‌خواهیم که به عرف و حقوق بین‌الملل و اصل احترام گذاشتن به حاکمیت سایر کشورها، پایبند باشد».

 

این مسئول سعودی بدون اشاره به کمک‌های تسلیحاتی و مالی ریاض به تروریست‌های حاضر در سوریه و عناصر مزدور این کشور در یمن، ادعا کرد که ایران باید «دست از حمایت تروریسم بردارد، فراهم کردن موشک‌های بالستیک برای تروریست‌ها را متوقف کند و به حسن همجواری در خلیج [فارس]متعهد باشد».

 

الجبیر ضمن ادعای تکراری لزوم تغییر رفتار ایران، گفت که «پیامی که فرستادیم، علنی است مبنی بر تغییر سیاست [ایران]و تعهد به نظام بین‌الملل».

 

وی در بخش دیگری از اظهارات خود، ضمن نادیده گرفتن تلاش‌های سعودی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، ادعا کرد که درباره طرح موسوم به «معامله قرن»، تصمیم پایانی بر عهده مردم فلسطین است.

 

این مسئول سعودی در پایان ادعا کرد: «این توافق چیزی است که می‌توان آن را پذیرفت یا نه، ولی موضع سعودی از زمان پادشاه عبدالعزیز، حمایت از تصمیم فلسطین است».

 

معامله قرن طرح صلح تحمیلی آمریکا علیه مردم فلسطین است که هشتم بهمن ماه، علنی شد. این در حالی است که عربستان سعودی تلاش‌های بسیاری برای عادی‌سازی روابط فلسطین و رژیم صهیونیستی انجام داده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار